Op weg naar Design4all

Vandaag vertrek ik naar Maastricht voor Design4all: dé conferentie voor Onderwijsvernieuwing & ICT. De conferentie begint morgen, maar als lid van de programmacommissie moet ik er vandaag al heen. Als lid van de programmacommissie schijn je het erg druk te hebben, is mij verteld (het is mijn eerste keer). Dat blijkt ook uit het draaiboek dat we verleden week ontvangen hebben. De eerste briefing op woensdag begint bijvoorbeeld ’s morgens om 7 uur bij het ontbijt, het laatste overleg is ’s avonds om 23 uur.

Ik heb me laten vertellen dat ik komende dagen aan weinig inhoudelijks toe zal komen. Vermoedelijk zal er deze week daarom op deze weblog ook sprake van ‘windstilte’  zijn, en zal ik waarschijnlijk ook niet aan mijn mail toekomen.

Gelukkig zijn er steeds meer Nederlandse edubloggers, ook uit het MBO. Zes edubloggers zullen verslag doen via de Conferentie weblog. Deze blog heeft ook een RSS feed.

Niet online, tijdens een congres over ICT en onderwijsvernieuwing. Het zal wennen voor mij zijn. Hoewel: twitteren via mijn mobiel is ook een mogelijkheid…..

This content is published under the Attribution 3.0 Unported license.

Delen

Een reactie

  1. Wat een leven! Dat schreef ik al bij Willem, zijn outillage voor Maastricht overlopend … Manmanman, heel veel succes, Wilfred! Ik kijk wel op Twitter. Hier alles ondergesneeuwd en voor ijzel gewaarschuwd. Voor jou hopelijk een betere weg …

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *